Over ons

natural stone bathroom and table

PNS is de afkorting voor Pure Natural Stone is het moederbedrijf met vele jaren ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige natuursteenproducten en projectuitvoering. 

 

PNS Living biedt onze klanten verschillende collecties kwaliteitsproducten van natuurlijke materialen voor badkamer & interieur zoals: wastafels,wasmeubels,douchewanden, baden en italiaanse design kranen. Tafels, salon- en bijzettafels.Houten- en natuurstenen vloeren.

 

De natuursteenproductie is gevestigd in Verona - Italië. Aangezien de eigenaar, Jurjen de Baar, een Nederlander is hebben wij veel klanten in Nederland maar feitelijk leveren wij onze producten door heel Europa en daarbuiten.

 

Vlak bij Amsterdam, in Weesp,bevindt zich onze hoofdvestiging (bezoek alleen op afspraak) B2B leveren wij tegen scherpe tarieven. Voor onze badkamer collectie kunt ons ook benaderen om dealer te worden via info@purenaturalstone.com

 

 

Direct van de bron in Italië selecteren wij het mooiste platen natuursteen zoals marmer, quarzite en graniet. De allerbeste vakmensen uit de branche verwerken deze platen tot een schitterend product waar u vele jaren van kan genieten. We hebben een efficiënt productie proces en wekelijks onze vaste vervoerder op Nederland zodat we snel kunnen leveren 

 

De stalen of houten tafelframes en de prachtig afgewerkte lades voor onze wastafels worden door onze expert partners op het gebied van staal en hout gemaakt in Nederland.

 

Al onze producten worden gemaakt door echte vakmensen die met passie aan ieder detail werken. Het design draait ten slotte om de details!