Kwaliteitsproducten in natuursteen voor badkamer & interieur

Tijdloos badkamer design

luxe wastafels van marmer voor badkamer

Creëer je eigen luxe badkamer met de unieke, handgemaakte producten van de PNS Living badkamer collectie. 

 

Klik op de foto en ontdek onze mogelijkheden voor de badkamer.

Luxe eettafels en office tafels van marmer en graniet

luxe eettafels van Italiaans marmer

Natuursteen gecombineerd met hout of staal is niet aan trends gebonden. Iedere woonkamer of kantoorruimte verdient een eye cather van de PNS Libing collectie. 

 

Klik op de foto voor meer info

 

Salon- en bijzettafels

marmer en graniet salontafels en bijzettafels

Echt vakmanschap en passie voor prachtige natuurlijke materialen zijn het uitgangspunt bij onze luxe salon- en bijzettafels.

 

Klik op de foto om meer te zien.

Over ons

Natuursteen kwaliteitsproducten in marmer en graniet

Pure Natural Stone presenteert de PNS Living badkamer & interieur collectie met kwaliteitsproducten zoals:  luxe badkamer producten, marmer wasmeubels, eet- en kantoortafels en luxe salontafels.

 

Al onze natuursteenproducten zijn handgemaakt in Italië door de allerbeste vakmensen. Wij combineren dit vakmanschap met vooruitstrevende productietechnieken voor een maximaal resultaat. De productie is gevestigd bij Verona in het natuursteencentrum van de wereld. Op deze manier leveren we niet alleen het beste vakmanschap maar hebben we ook nog eens de beste selectie natuursteen direct van de bron.

 

Onze passie voor het gebruik van natuurlijke materialen zoals: natuursteen, hout en staal maakt ieder product uniek. Onze producten zijn voor een ieder die een hoogwaardig product wil, van natuurlijke materialen, voor een eerlijke prijs. LEES MEER

Informatie